RESERVEER HET BOEK

Zeker nu bekend is dat Alcazar tegen de vlakte gaat, en de Posthoorn inmiddels al afgebroken is, is het verlangen groot om deze unieke geschiedenis niet geheel verloren te laten gaan. Hoewel er nog veel werk aan de winkel is, streven we ernaar het boek in het eerste kwartaal 2020 uit te brengen. Waar is Uitgaan in de Polder te verkrijgen? Je kunt je eigen exemplaar hier op deze website nu al reserveren! Zo ben je zeker dat je er niet naast grijpt. Wij zorgen er dan voor dat het snel en netjes op jouw adres wordt bezorgd. Uitgaan in de Polder zal ook verkrijgbaar zijn in diverse boekwinkels in de Hoeksche Waard, zie verkoopadressen.

Wat gaat het kosten?

We gaan op dit moment uit van een maximale prijs van € 34,50 (duurder wordt het zeker niet, goedkoper wellicht wel), exclusief € 6,– eventuele verzendkosten, zie ook de verkoopadressen indien je de € 6,– wilt besparen.

Je steunt er ook een goed doel mee want de opbrengsten zullen geheel ten goede komen aan de Hospice Hoeksche Waard in Zuid-Beijerland.

Om verder nog een idee te geven over wat je in huis haalt: De afmetingen zijn 230 x 330 mm, en bevat zoals nu gepland 192 pagina’s, geheel in full color bedrukt. Harde kaft, binnenwerk op 130 grams. kunstdruk papier. Naar wij hopen een pronkstuk waar je als Hoeksche Waarder en ook daarbuiten trots op kunt zijn.

Je reservering is geheel vrijblijvend, betalen hoeft nog niet, wij sturen een e-mail zodra het boek geleverd kan worden.